پروتز سینه

ماندگاری پروتز سینه چقدر است؟

جراحی بزرگ کردن سینه یا پروتز سینه ، یکی از پرطرفدارترین اعمال جراحی سینه در بین بانوان است که منجر به افزایش سایز سینه و خوش فرم شدن آن می شود. دکتر فرزاد پرویزیان ، بهترین فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی تهران ، در مقاله حاضر ، توضیحاتی جامع در رابطه با این عمل جراحی شایع و پرطرفدار ارائه نموده اند که خواندن آن را به شما همراهان گرامی توصیه می کنیم.

پروتز سینه - دکتر پرویزیان

 

جراحی پروتز سینه

با توجه به حساسیتی که بانوان نسبت به اندام خود دارند ، شاهد آن هستیم که آمار انجام جراحی های پلاستیک و زیبایی که افزایش اعتماد به نفس و زیبایی را به دنبال دارد ، با سرعت قابل ملاحظه ای رو به افزایش است. البته باید در نظر داشت که انجام بیش از اندازه جراحی های پلاستیک یا درخواست های غیرمعقول از اعمال زیبایی ، می تواند نتایج معکوس به دنبال داشته باشد.

در خصوص جراحی پروتز پستان و بزرگ کردن سایز سینه ها باید اشاره داشت ، اگرچه سینه ها در افزایش جذابیت بانوان نقش بسزایی دارند ؛ اما بیش از اندازه بزرگ شدن سینه نیز مورد پسند نمی باشد و بهتر است سایز سینه ، متناسب با سایر اجزای اندام باشد. به همین دلیل پیش از انجام پستان ، متقاضی این جراحی باید در طی جلسه مشاوره ای با بهترین جراح پروتز سینه در تهران ، شرکت کرده و مناسب ترین سایز و بهترین نوع پروتز را با توجه به ابعاد قفسه سینه خود و نظر جراح متخصص انتخاب کند.

انتخاب جراح سینه

مهم ترین تصمیم در راستای انجام موفق جراحی پروتز پستان ، انتخاب یک جراح سینه مجرب می باشد. لذا باید جراحی را انتخاب کنید که دارای بورد تخصصی ( دانشنامه ) عمل زیبایی باشد این دانشنامه ، نشان می دهد پزشک به طور خاص در زمینه جراحی زیبایی ، از جمله جراحی بزرگ کردن پستان ، آموزش لازم را دیده و از تجربه لازم برخوردار است. مطب دکتر پرویزیان ، بهترین جراح پروتز سینه در شمال تهران ، منطقه جردن بوده که متقاضیان می توانند برای انجام پروسه های زیبایی به آنجا مراجعه کنند.

کاندیدای مناسب جراحی پروتز پستان

افراد با شرایط ذیل کاندیدای مناسب برای عمل پروتز پستان محسوب می شوند :

  1. افرادی که بر اثر ابتلا به بیماری های سینه همچون سرطان ، همه یا بخشی از بافت سینه خود را از دست داده اند.
  2. بانوانی که به صورت مادر زادی از سینه های نامتقارن و غیر طبیعی برخوردارند.
  3. خانم هایی که بر اثر نقص مادرزادی تنها دارای یک سینه هستند.
  4. خانم هایی که بنا به دلایل هورمونی ، ژنتیکی ، لاغری یا داشتن سوء تغذیه از سینه های کوچک برخوردارند.
  5. بانوانی که بر اثر افزایش سن ، دوران بارداری یا شیردهی قسمتی از بافت سینه هایشان تحلیل رفته یا بر اثر کاهش وزن شدید دچار افتادگی سینه شده اند.
  6. انجام پروتز پستان نوعی عمل تهاجمی بوده و بیمارانی با سیستم ایمنی قوی، سالم و بدون هیچ گونه بیماری خاص را نیاز دارد. همچنین فرد باید دارای پوستی با استحکام و الاستیسیته بالا باشد.

انواع پروتزهای سینه از لحاظ میزان برجستگی

پروتز سینه بسته به اندازه و میزان برجستگی به سه دسته تقسیم بندی می شود :

  1. پروتزهای با برجستگی کم ( Low profile )
  2. پروتزهای با برجستگی زیاد ( High profile )
  3. پروتزهای با برجستگی خیلی زیاد ( Ultra high profile )

صحبت های بهترین جراح سینه تهران

 

انواع پروتزهای سینه از لحاظ جنس

جنس پوسته بیرونی همه انواع پروتز سینه از سلیکون می باشد که در محیط پیرامون وجود دارد و به طور طبیعی نیز در بدن همه ما یافت می شود ؛ لذا به جرأت می توان گفت که هیچ خطری برای بدن ندارد. پروتزهای سینه از نظر نوع ماده ای که محتویات آن ها را تشکیل می دهد ، به دو نوع تقسیم می شوند که عبارتند از :

  • پروتز پستان سیلیکونی

پروتزهای سیلیکونی ، با ژل سیلیکون پر شده اند و از آن جا که از یک ماده طبیعی هستند ، امروز عمدتا از این نوع از پروتز ها استفاده می شود. پروتزهای سیلیکونی ، به سینه ها ظاهر طبیعی تری می دهند و در اثر فشار یا برخورد ضربه هرگز نمی ترکند و در صورت ترکیدگی که احتمال آن بسیار نادر است ، محتویات آن ها تحت هیچ شرایطی به بیرون نشت نمی کند و صرفا باید برای تعویض پروتز به پزشک معالج خود مراجعه کرد. به همین دلیل پروتزهای سینه سیلیکونی ، بیشتر از پروتزهای آب نمکی که در ادامه به شرح آن پرداخته ایم ، مورد استقبال بانوان قرار گرفته اند و باید اشاره داشت که امروزه پروتزهای سیلیکونی ، بیشترین کاربرد را در جراحی بزرگ کردن سینه به خود اختصاص داده اند.

  • پروتز پستان آب نمکی یا سالینی

پروتزهای سالینی ، با آب و نمک استریل پر شده اند ، احتمال ترکیدن این پروتزها با برخورد یا ضربه وجود دارد ؛ لذا به نسبت پروتزهای سیلیکونی محبوبیتت کمتری دارند تا جایی که در حال حاضر تقریبا استفاده از آن ها منسوخ شده است. لازم به ذکر است که خصوصیات بدنی هر فرد ، به ویژه بافت سینه از عوامل موثر در انتخاب بهترین جنس و برند پروتز سینه هستند ؛ به همین دلیل پیش از عمل ، حتما باید مشاوره های لازم انجام شود.

انتخاب سایز پروتز مناسب

متخصص جراحی پلاستیک در جلسه مشاوره قبل از جراحی پروتز سینه ، پس از انجام بررسی ها و معاینات لازم و بر اساس فاکتورهایی از قبیل اندازه عرض شانه ها ، حجم سینه ها ، میزان افتادگی سینه ها ، كیفیت پوست سینه ها ، وضعیت نوک سینه ها و مشورت با بیمار ، سایز سینه متناسب با ویژگی های اندام او را پیشنهاد می نماید.

 

انواع پروتزهای سینه از نظر شکل ظاهری

به طور کلی پروتزهای سینه به دو شکل هستند :

  • پروتز پستان گرد : معمولا افرادی که علاقمند به داشتن سینه های برجسته تر هستند ، از پروتز سینه گرد استفاده می کنند. پروتز های گرد معمولا فرم بهتری داشته و نرم ترند.

مزایای استفاده از پروتزهای گرد :

  1. به دلیل یکسان بودن سطح پروتز در این نوع از پروتزهای سینه ، در صورت چرخش پروتز مشکلی از لحاظ ظاهری رخ نخواهد داد.
  2. در مواردی که این پروتزها دچار مشکلی شوند ، می توان از طریق انجام جراحی اصلاحی نسبت به ترمیم آن ها اقدام نمود.
  • پروتز سينه مدل اشکی ( آناتومیکال ) : افرادی که قصد ندارند که مشخص باشد جراحی زیبایی سینه انجام داده اند و خواستار طبیعی بودن فرم سینه های خود هستد ، بهتر است از پروتز اشکی استفاده نمایند. همچنین افرادی که از بافت سینه بسیار کم برخوردارند ، فاقد بافت سینه هستند یا دارای سینه های نامتقارن می باشند ، نیز کاندیدای مناسبی برای استفاده از پروتزهای قطره اشکی هستند.

در صورت مراجعه به مطب دکتر پرویزیان که در منطقه ای به نام جردن در شمال تهران است ، انتخاب مناسب ترین پروتز از لحاظ جنس ، شکل و اندازه از سوی ایشان به انجام می رسد.

انواع پروتز سینه از لحاظ جنس

یکی دیگر از انواع پروتز ها علاوه بر سیلیکونی و آب نمکی پروتز ثابت است که به آن پروتز دائمی هم می گویند. پروتز های ثابت دارای تراکم بیشتر و جامد هستند. از ویژگی های این نوع پروتز پستان می توان به برجستگی بیشتر عدم آسیب پذیری و پارگی اشاره کرد. افرادی که تمایل به تعویض پروتزهای خود بعد از گذشت مدت زمان تعریف شده را ندارند، می توانند از این نوع پروتز ها استفاده کنند. باز هم توصیه می شود که برای انتخاب نوع پروتز با جراح سینه خود مشورت کنید

محل جاگذاری پروتز سینه

زمانی که جراحی پروتز پستان را در نظر دارید ، پرسش های زیادی به ذهن شما خطور می کند تا تصمیم خود را نهایی کنید. در میان انبوه سوالات مهمی که در ذهن دارید ، یکی  از پرسش ها “نحوه جاگذاری پروتز در سینه” است. محل قرارگیری ایمپلنت سینه به مواردی اعم از ، نوع آناتومی ، سلامت جسمانی ، اندازه پروتز ، نوع پروتز – سیلیکونی و سالینی و نهایتا اهداف بیمار بستگی دارد. ایمپلنت ( پروتز ) را می توان زیر بافت غده ای و روی عضلات سینه قرار داد. همچنین ممکن است که پروتز در پشت عضله سینه و زیر قفسه سینه یا پشت آن نیز جاگذاری شود.

در ویدئوی زیر ، شاهد گفتگوی دکتر پرویزیان بهترین جراح سینه تهران با یکی از بیماران شان ، پیرامون رضایت از نتیجه عمل پروتز سینه خواهید بود.

شما هم برای تجربه یک عمل موفق می توانید به مطب ایشان که در محدوده جردن ، شمال تهران است ، بروید و پس از مشاوره ، توسط بهترین جراح سینه عمل شوید.

در جراحی پروتز پستان چند نوع برش ایجاد خواهد شد ؟

در گذشته ، پروتزهای سینه همواره با برش های زیربغل یا جانبی در داخل سینه قرار می گرفتند ؛ اما باید اشاره داشت که این برش ها تقریبا قابل رویت و ماندگار بودند. از اکتبر 1988 تا کنون ، برش های جراحی پروتز سینه ، معمولا در لبه خارجی پوست تیره اطراف نوک سینه زده می شود. در این روش ، پوست و بافت زیرپوستی در مسیر مجاری پستانی شکافته می شود ، سپس یک حفره در زیر عضله سینه ایجاد می شود و پروتز در داخل آن قرار می گیرد.

برش ایجاد شده در این روش ، کوچک بوده و مشخص نیست. لازم به ذکر است این تکنیک ، فقط زمانی استفاده می شود که از پروتز سیلیکونی پستان استفاده شود. همچنین باید اشاره داشت در حین عمل باید به اندازه و موقعیت پروتز توجه شود تا دو پستان متقارن باشند. میزان برش ، بسته به نوع پروتز و نحوه قرارگیری آن متفاوت خواهد بود و اغلب نخ های جذبی برای بخیه زدن استفاده می شوند.

جاگذاری پروتز سینه بعد از زایمان

جاگذاری پروتز پس از زایمان ، بسته به این که متقاضی جراحی ، بعد از عمل تصمیم به شیردهی خواهد داشت یا نه ؟ ، مستلزم شش ماه بازده زمانی است. زیرا تغییر شکل و حجم سینه بعد از اتمام بارداری ، همچنان ادامه دارد و قفسه سینه باید شکل اصلی خود را بدست آورد. تثبیت غده پستان پس از شیردهی ، شش ماه طول خواهد کشید ؛ از این رو افراد در صورتی که خواهان انجام عمل پروتز پستان بعد از زایمان هستند ، باید تا شش ماه پس از زایمان اقدام به انجام این عمل جراحی نمایند.

پروتز سینه - دکتر پرویزیان

 

  • چه مدت طول می کشد تا پروتز در جای خود قرار گیرد و تورم کاملا برطرف شود ؟

پوست و بافت های اطراف سینه شما پس از عمل پروتز سینه ، برای بهبودی به زمان نیاز دارند ؛ این فرآیند اغلب به عنوان ” نشست ” توصیف می شود. توجه داشته باشید غیرمعمول نیست که یکی از سینه ها ، سریع تر از دیگری در محل خود مستقر شود. تورم در اکثر موارد به سرعت مرتفع می شوند ، اما ممکن است سینه ها حداقل سه ماه متورم بمانند ؛ حتی گاهی اوقات تا شش ماه نیز طول می کشد. اما از آن جا که شرایط جسمانی هر بیمار متفاوت از دیگری است ، دوره بهبودی نیز متفاوت است.

ماندگاری پروتز سینه چقدر است ؟

به طور کلی ماندگاری پروتزهای سینه دائمی نیست و به تدریج فرسوده خواهند شد. به این صورت که با گذشت زمان کهنه شدن پروتز موجب نازک شدن آن شده و منجر به تحلیل رفتن پروتز می شود. به طور معمول می توان گفت که هر سال حدود یک درصد از پروتز ها تحلیل می روند. حداقل ماندگاری پروتز ها ده سال است و پس از این مدت برای معاینه و بررسی و میزان فرسایش آنها باید به پزشک مراجعه شود و در صورتی که نیاز به تعویض داشته باشند ، باید نسبت به انجام آن اقدام نمود.

هزینه جراحی پروتز سینه

تعیین هزینه جراحی های مرتبط با سینه از جمله پروتز ، بدون معاینه بیمار مقدور نیست ؛ زیرا فاکتورهای متفاوتی برای تعیین هزینه وجود دارد که فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی که مطب او در شمال تهران و منطقه جردن قرار دارد ، پس از معاینه بیمار و با در نظر گرفتن دشواری های جراحی سینه ، هزینه نهایی را اعلام می کند.

 

دستورالعمل های قبل و بعد از جراحی

جراحی بزرگ کردن سینه با پروتز نیز مانند سایر جراحی های زیبایی ، به رعایت اقدامات قبل از عمل پروتز و مراقبت های پس از آن نیاز دارد تا بدین ترتیب نیل به بهترین نتایج ، تحقق یابد. انجام دقیق و اصولی این اقدامات و مراقبت ها به طور قابل توجهی در نتیجه عمل پروتز پستان ، دخیل خواهند بود. از این رو افراد با رعایت مواردی که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم نمود می توانند بهترین نتیجه را از جراحی پروتز سینه دریافت نمایند. به گفته بهترین جراح سینه تهران ، رعایت این موارد ، افزون بر بهبود نتیجه عمل ، در حفظ سلامت فرد و همچنین پیشگیری از بروز عوارض احتمالی نیز بسیار کمک کننده خواهد بود.

مشاوره قبل از جراحی پروتز پستان

اولین اقدام قبل از جراحی پروتز سینه ، انتخاب یک جراح متخصص می باشد که در این زمینه از تبحر کافی برخوردار است. بنابراین افراد باید قبل از جراحی ، تحقیقات لازم را برای انتخاب یک جراح مجرب و متبحر انجام دهند. پس از انتخاب بهترین جراح سینه تهران ، افراد باید با جراح منتخب خود وارد جلسه مشاوره شوند و کلیه مشاوره های لازم در زمینه جراحی پروتز پستان را از ایشان دریافت نمایند. جراح پلاستیک طی این جلسه ، در رابطه با نحوه انجام جراحی ، نوع پروتز مورد استفاده ، نوع و میزان برش و همچنین سایز پروتز با شما صحبت کرده و اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار می دهد.

پروتز سینه - دکتر پرویزیان

 

اقدامات قبل از پروتز سینه

  • از مصرف سیگار و انواع دخانیات باید از 2 هفته قبل از عمل به طور کامل خودداری و پرهیز شود ، زیرا دخانیات به دلیل کاهش اکسیژن رسانی خون ، سبب بروز مشکلات جدی در حین عمل خواهند شد.
  • 2 هفته قبل از جراحی پروتز  ، جهت پیشگیری از اختلال انعقاد خون و نیز جلوگیری از ریسک افزایش خونریزی در حین عمل  مصرف داروهایی چون بروفن ، آسپرین و ویتامین E را قطع نمایید.
  • افرادی که مبتلا به بیماری های زمینه ای اعم از فشار خون بالا ، بیماری های قلبی – عروقی ، اختلال تیروئید ، کم خونی ، آسم و تنگی نفس و دیابت هستند حتما باید پزشک خود را از این موضوع آگاه سازند.
  • دلیل تاکید بر این مسئله از این حیث است که ابتلا به برخی بیماری ها می تواند مانع انجام جراحی پروتز پستان شود ، لذا پزشک باید از این موضوع مطلع باشد.
  • بهترین جراح پروتز سینه تهران ، پیش از انجام جراحی پروتز پستان یکسری آزمایشات لازم را درخواست می کند که بیمار نسبت به انجام آن ها ملزم بوده و باید نتیجه آن را در اختیار جراح معالج خود قرار دهد.
  • در صورت مصرف یک داروی خاص ، افراد باید حتما جراح خود را مطلع نمایند ، چرا که قطع مصرف برخی داروها قبل از جراحی پروتز پستان امری ضروری می باشد.
  • به طور کلی ، افراد باید در روز جراحی ، ناشتا بوده و از ۸ ساعت قبل از عمل چیزی نخورده باشند.

مراقبت های بعد از جراحی پروتز سینه

  • مصرف منظم داروها

به طور کلی پس از جراحی پروتز  ، جهت کاهش درد و پیشگیری از بروز عفونت و دیگر عوارض احتمالی ، پزشک شما برای تان داروهایی را تجویز می نمایند که شما می توانید با مصرف منظم آن ها میزان درد و ناراحتی حاصل از عمل ( البته میزان درد ناشی از عمل بسیار ناچیز است ) را به حداقل برسانید.

  • تورم و کبودی : توجه داشته باشید که بعد از عمل پروتز سینه ، جای زخم‌ ها ملتهب ، متورم ، متمایل به سرخی و حتی دچار خارش می ‌باشد که این مسئله فرآیند عادی التیام زخم بوده و در اثر گذشت زمان و حدودا طی 2 سال رفع می گردد.
  • تاثیر تغذیه در کاهش کبودی و تورم : شما می توانید جهت تسریع کاهش تورم و کبودی پس از جراحی پروتز پستان ، آب آناناس یا آب کرفس بنوشید.
  • استفاده از کمپرس یخ : کمپرس یخ در کاهش ورم و کبودی ناشی از عمل پروتز سینه موثر است ، اما باید توجه داشته باشید زمان استفاده از کمپرس باید به اندازه ای باشد که سرمای حاصل از آن موجب ایجاد ناراحتی در ناحیه سینه ها نگردد.

توضیحات دکتر پرویزیان ، بهترین فوق تخصص جراحی پلاستیک در تهران

  • نحوه خوابیدن : طی 3 هفته ابتدایی پس از جراحی ، به هنگام خواب به هیچ عنوان نباید در حالت پهلو قرار گیرید یا به شکم بخوابید و فقط باید به پشت بخوابید تا به این ترتیب طی دوران نقاهت ، پروتزها در بهترین موقعیت ممکن ، قرار گیرند.
  • سوتین مخصوص : سوتین مخصوصی که بعد از جراحی پروتز سینه ، تجویز می شود در حقیقت به مثابه پانسمان عمل کرده و سینه ها را در ایده آل ترین وضعیت نگه می دارد. این سوتین باید به صورت تمام وقت به جز زمان استحمام استفاده شود و تقریبا به مدت یکماه تجویز می شود.
  • استحمام : معمولا 3 روز بعد از جراحی بزرگ کردن سینه با پروتز ، امکان استحمام وجود دارد ؛ اما نباید به مدت طولانی زیر آب بمانید.
  • زمان مناسب برای کشیدن بخیه ها : چنانچه بعد از عمل پروتز  ، برای شما از بخیه های جذبی استفاده شده باشد ، قاعدتا نیازی به کشیدن آن ها نخواهد بود ؛ چرا که به خودی خود جذب می شوند. اما در صورتی که پزشک شما از بخیه های غیرقابل جذب استفاده کرده باشد ، غالبا یک هفته پس از عمل ، باید توسط جراح کشیده شود.
  • فعالیت بدنی و ورزش : انجام فعالیت های سنگین بدنی ، تحت فشار قرار گرفتن عضلات قفسه سینه و بلند کردن اشیاء سنگین ، حداقل تا 2 هفته بعد از جراحی پروتز سینه ، ممنوع می باشد. لازم به ذکر است که انجام فعالیت های سبک بدنی و امور روزمره طی این مدت بلامانع است تا جایی که شما می توانید از چند روز بعد از عمل ، پیاده روی سبک داشته باشید. در رابطه با انجام حرکات سنگین ورزشی نظیر آیروبیک و غیره باید گفت که 6 الی 8 هفته بعد از عمل ، باید از انجام این ورزش ها خودداری نمایید.

  • استعمال دخانیات و مصرف الکل : مصرف سیگار سبب کاهش خونرسانی می شود و این اتفاق موجب کند شدن روند ترمیم زخم ها می گردد ؛ لذا حداقل تا 14 روز بعد از عمل ماموپلاستی افزایشی ، باید مصرف آن را قطع کرد. الکل منجر به گشاد شدن عروق خونی شده و ریسک خونریزی پس از عمل را افزایش می دهد ، بنابراین باید تا 2 هفته پس از عمل ، از مصرف آن اجتناب نمود.
  • مصرف داروهای رقیق کننده خون : داروهای مسکن که در انعقاد خون ، اختلال ایجاد می کنند، از عوامل تشدید کننده خونریزی محسوب می شوند و به مدت 2 هفته بعد از جراحی پروتز سینه باید از مصرف آن ها خودداری نمود. در آخر لازم به ذکر است که معمولا افراد 1 الی 2 هفته پس از عمل ، قادر به بازگشت به محل کار خود بوده و از سرگیری فعالیت های روتین برای آن ها ممکن خواهد بود.
  • آیا می توان بعد از پروتز سینه شیردهی داشت ؟

جراحی پروتز پستان ، بر توانایی شیردادن تاثیر منفی ندارد ؛ لذا همه خانم ها پس از انجام این عمل جراحی ، می توانند شیردهی داشته باشند. اما با این حال به دلیل تغییراتی که در سایز و فرم سینه ها در پروسه بارداری و شیردهی اتفاق می افتد ، توصیه می شود که این جراحی را بعد از بارداری و دوران شیردهی انجام دهید. اگر جراحی پروتز  بعد از این دوران انجام شود ، دو جراحی لیفت و بزرگ کردن سینه را می توان ادغام کرد.

  • آیا جراحی پروتز پستان خطر سرطان را تشدید می کند ؟

همانطور که اشاره شد پوسته خارجی تمامی پروتزهای سینه از جنس سیلیکون می باشد. امروزه پروتزهای سیلیکونی به دلیل نرمی ژل سیلیکون و سازگاری آن با بافت سینه انسان ، شدیدا مورد استقبال قرار گرفته اند. با توجه به تحقیقات به عمل آمده تاکنون ، هیچ گونه مدرک علمی و مستندی دال بر سرطان زا بودن یا بیماری زا بودن پروتز سینه به دست نیامده است.

خوب است هر فرد متقاضی عمل جراحی پروتز سینه ، قبل از اینکه برای عمل اقدام کند ، این نکات را راجع به جراحی مربوطه بداند. آگاهی کامل از تمام جوانب پروسه به شما کمک می کند که بهترین تصمیم گیری را داشته باشید و به مشکل خاصی برنخوردید :

عمل جراحی پروتز ، افتادگی پستان ها را برطرف نمی سازد. کسانی که می خواهند حالت افتاده سینه هایشان را رفع کنند ، بایستی جراحی لیفت سینه انجام دهند. البته انجام این دو عمل زیبایی سینه نیز امکان پذیر است.

در مورد عمر پروتزهای سینه نیز این را بدانید که حداقل تا 10 سال بدون مشکل خاصی همانند روز اول در محل قرارگیری شان باقی می مانند. بعد از مدت 10 سال به طور قطع فرد به تعویض پروتز سینه نیاز پیدا نمی کند اما در قیاس با گذشته احتمال اینکه بعد از این مدت پروتز آسیب ببیند بیشتر است.

خانم ها بعد از یک سنی لازم است به طور منظم تست ماموگرافی انجام دهند. بانوانی که عمل پروتز دارند ، انجام این تست کمی برایشان پیچیده می شود. درمورد شیردهی هم باید گفت که به ندرت پروتز امر شیردهی را مختل می کند.
حواستان باشد بعد از آن که جراحی بزرگ کردن سینه با پروتز را انجام دادید ، باید حتما به طور منظم برای مطمئن شدن از سالم بودن پروتز و عدم پارگی آن تست های غربالگری مثل ام آر آی انجام دهید. اولین تست 5 الی 6 سال بعد از عمل می تواند انجام گیرد و سپس باید هر 2 الی 3 سال مجدد انجام تست ام آر آی تکرار شود.

نکاتی راجع به نتیجه پروتز سینه

تغییرات اصلی که عمل زیبایی پروتز پستان به همراه دارد ، به سایز و فرم سینه مربوط می شوند. پس از قرارگیری پروتزها در روی یا زیر عضله ، شما شاهد بزرگتر شدن پستان ها خواهید بود و با توجه به گرد یا بیضی بودن شکل پروتز ، تا حدی برجستگی برای سینه هایتان ایجاد خواهد شد.

برای اینکه بهترین نتیجه از عمل پروتز دست پیدا کنید باید سه مورد زیر را به خاطر بسپارید :

  • به بهترین جراح سینه برای عمل مراجعه کنید.
  • در انتخاب سایز و فرم پروتز حتما با جراح مشورت کرده و مناسب ترین نوع را با توجه به آناتومی بدن تان انتخاب کنید.
  • نکاتی که دکتر از شما می خواهد قبل و بعد از جراحی رعایت کنید را جدی بگیرید.
  • این را هم بدانید که برای اینکه نتیجه پروتز سینه ماندگار تر باشد باید سعی کنید ، وزن تان را ثابت نگه دارید و سبک زندگی سالمی را در پیش بگیرید. البته شایان ذکر است که در صورت بروز هرگونه مشکل یا نارضایتی امکان عمل مجدد و اصلاح مشکل پیش آمده یا تخیله پروتز به طور کامل وجود دارد.

عوارض پروتز سینه چیست؟

عفونت: از متداول ترین عوارض های پروتز پستان که به سبب عدم رعایت بهداشت محل جراحی بوده عفونت بعد از عمل می باشد.

درد: بروز درد نسبی بعد از پروتز پستان امری طبیعی است که بعد از مدتی همراه با مصرف داروهای مسکن ، برطرف می گردد. گاهی اوقات بعد از جراحی ممکن است افراد دچار دردی طولانی مدت و مزمن شوند که بهتر است فوراً به جراح خود مراجعه کنند.

عدم تقارن: عمل پروتز پستان ها به منظور زیبا تر شدن جلوه پستان ها انجام می شود. در صورت نداشتن مهارت کافی پزشک می تواند حجم و سایز هر دو سینه با یکدیگر، تقارن نداشته باشد.

پارگی: وارد شدن ضربه و یا استفاده از یک پروتز غیر استاندارد می تواند، موجب ترکیدن و یا پارگی پروتز شود.

تفاوت پروتز سینه و لیفت سینه چیست؟

با انجام لیفت سینه حجم و سایز پستان ها تغییر نخواهد کرد و تنها موجب کشیدگی و بالاتر آمدن پستان ها خواهد شد. به عبارتی این جراحی زیبایی سینه افتادگی پستان ها را درمان می کند. اما در انجام جراحی پروتز ، سینه افراد بزرگ شده و بسیار جزئی لیفت خواهد شد.

جراحی ماستوپکستی چیست؟

اگر تصمیم دارید با یک بار جراحی، سینه های خود را لیفت و حجیم تر کنید، بهتر است از جراحی لیفت و پروتز پستان همزمان بهره ببرید. در این روش عمل لیفت و پروتز پستان ها به صورت همزمان انجام خواهد شد. پزشک ابتدا پوست اضافه اطراف سینه را برداشته و به سمت بالا می کشید. انجام لیفت سینه سبب سفت شدن و گرد تر شدن شکل ظاهری پستان ها خواهد شد. بعد از رفع افتادی سینه پزشک پروتز های مورد نظر را داخل بافت های سینه قرار می دهد تا سینه بزرگ تر و خوش فرم تر شود.

ایا پس از جراحی پروتز سینه تغییراتی در حس پستان به وجود خواهد آمد؟

تغییر حس در سینه پس از عمل پروتز ممکن است اتفاق افتد اما به ندرت. مواردی همچون محل برش جراحی و تکنیک جراح در این امر موثر هستند. چنانچه فرد به یک متخصص با تجربه رجوع نماید ، احتمال آن که درگیر این عارضه شود بسیار کم خواهد بود. گاهی بعد از جراحی پروتز پستان ، بیمار ممکن است دچار بی حسی در ناحیه نوک سینه شود که البته امری موقت بوده و با ترمیم محل برش و زخم ها ، به تدریج بهبود پیدا می کنند.

مطالب مرتبط