عمل جراحی ترمیمی بینی (ثانویه)

هزینه جراحی ترمیم بینی در سال 1402

عمل جراحی ترمیمی بینی یک عمل جراحی بینی دیگر به منظور اصلاح و یا بهبود نتایج جراحی بینی اولیه است.

هیچ‌ کس انتظار ندارد که چند جراحی بینی‌ لازم داشته باشد و برای آن برنامه‌ ریزی نمی‌کند، اما اگر از نتیجه عمل بینی خود واقعاً ناراضی هستید، خوب است بدانید که راهی برای رسیدن به نتیجه بهتر و دلخواه خود وجود دارد.

جراحی بینی یک انتخاب معمول و متداول برای مواقعی است که ظاهر نامناسب بینی به خاطر پوست ضخیم ایجاد شده باشد.

عمل جراحی ترمیمی بینی ثانویه

از این تکنیک می توان به همراه عمل جراحی زیبایی، استاندارد بینی در مواردی استفاده کرد که سر بینی یا پیاز آن به خاطر پوست ضخیم بسیار ضخیم باشد.

در اغلب مواقع از این روش برای درمان مشکلات بینی به خاطر ایجاد آکنه روزاسه استفاده می‌شود.

آکنه روزاسه یک عامل باکتریایی است که باعث ایجاد منافذ در پوست فرد می شود و در نتیجه آن تعداد زیادی جوش قرمز بر روی پوست فرد بیمار ایجاد می شود.

در این شرایط روش درمانی مناسب استفاده از عمل جراحی بینی با لیزر است.

در حالت‌هایی که فرد دچار شکستگی بینی شده، عمل لیزری بینی مناسب نیست و کاربردی ندارد .

علت انجام جراحی بینی ثانویه چیست؟

دلایل بسیاری برای انجام یک عمل جراحی ترمیمی بینی ثانویه وجود دارد.

دکتر پرویزیان طیف وسیعی از بیمارانی را می‌پذیرد که نیاز به اصلاح جزئی یا عمده در بینی جراحی‌شده خود دارند.

برخی از بیماران، تنها مقدار کمی از استخوان باقی‌مانده در پل بینی خود دارند، یا دارای نقص جزئی در نوک بینی خود هستند.

در این موارد، عمل جراحی ترمیمی بینی ثانویه  می‌تواند به محض التیام نسبتاً کامل بیمار، انجام شود.

در موارد دیگر ممکن است بازسازی کامل بینی شامل ترمیم بینی و اصلاح مشکلات عملکردی آن که بعد از جراحی بینی اولیه و یا ناشی از ترومای بعد از جراحی ایجاد شده است، مورد نیاز باشد.

بیمارانی که در اثر تصادف یا ورزش، دچار آسیب ساختار بینی شده‌ و التیام نیافته‌اند، اغلب در این دسته قرار می‌گیرند.

چگونه می‌توان یک جراح بینی را برای جراحی بینی ثانویه انتخاب کرد؟

دکتر پرویزیان معیارهای زیر را برای انتخاب یک جراح به منظور جراحی بینی ثانویه به شما پیشنهاد می‌کند:

مطمئن شوید که جراح بینی شما دارای سابقه موفق عمل جراحی ترمیمی بینی ثانویه  است و از او بخواهید که تصاویر جراحی‌های قبلی را در جلسه مشاوره به شما نشان دهد.

اگر جراح بینی تصاویر را به شما نشان ندهد، از انتخاب او خودداری کنید.

زیرا نمی‌دانید که حس زیبایی‌شناسی جراح و یا تصویر ایده‌آل او از یک بینی جذاب، با انتخاب و سلیقه شما همخوانی دارد.

حتی اگر جراح بینی شما دارای شهرت عالی در زمینه جراحی بینی باشد، حس زیبایی‌شناسی او ممکن است با شما متفاوت باشد، از این رو دیدن این تصاویر از اهمیت زیادی برخوردار است.

مطمئن شوید که جراح شما یک متخصص بینی یا جراح پلاستیک صورت است که در زمینه جراحی بینی تخصص دارد و یک جراح پلاستیک عمومی نیست.

یک متخصص جراحی بینی، عمل‌های بینی بسیاری را انجام می‌دهد و شما می‌توانید در مطب این جراح، بیمارانی را مشاهده کنید که عمل جراحی زیبایی بینی داشته‌اند و یا می‌خواهند انجام دهند.

اگر در اتاق انتظار، بیمارانی را مشاهده کنید که پروتز سینه و یا لیپوساکشن بدن دارند، بدانید که جراح شما یک متخصص جراحی بینی نیست.

انتخاب یک متخصص جراحی بینی برای جراحی اولیه و یاعمل جراحی ترمیمی بینی ثانویه بسیار مهم است، زیرا این عمل یکی از پیچیده‌ترین انواع جراحی پلاستیک است.

مطمئن شوید که جراح شما دارای بورد تخصصی و جراحی ترمیمی بینی است. داشتن بورد تخصصی برای دانش عمومی و تخصص در جراحی صورت و بینی، مهم است و معیارهای مورد نیاز برای شایستگی جراح را نشان می‌دهد.

از جراح پلاستیک صورت بخواهید شما را به برخی از بیماران قبلی خود معرفی کند تا در خصوص عمل جراحی خود با آنها صحبت کنید.

مزایای انتخاب دکتر پرویزیان برای جراحی بینی ثانویه چیست؟

دکتر پرویزیان دارای بورد تخصصی جراحی بینی بوده و نیز یک جراح زیبایی متخصص در جراحی بینی می‌باشد که در جراحی ثانویه بینی، با در نظر گرفتن جنبه زیبایی‌شناسی و جنبه عملکردی بینی، تخصص دارد.

دکتر پرویزیان همچنین فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و میکروسرجری و دارای بورد تخصصی در این زمینه می‌باشد.

چه افرادی کاندیدهای مناسبی برای جراحی بینی ثانویه هستند؟

بهترین کاندیدا برای عمل مجدد بینی یا عمل جراحی ترمیمی بینی ثانویه ، افرادی هستند که از لحاظ روحی و جسمی، سالم بوده و درمورد قابلیت بهبود بینی خود، واقع‌بین هستند.

فردی که دارای مشکل بینی ثانویه است، برای وضعیت بینی خود باید در جستجوی بهبود آن (نه در حد کمال و ایده‌آل) باشد.

دکتر پرویزیان، بیمار دارای مشکل بینی ثانویه را برای بررسی دفورمیتی بینی به دقت ارزیابی کرده و اطمینان می‌یابد که بیمار انتظار واقع بینانه‌ای در مورد اصلاح بینی خود دارد.

دفورمیتی بینی بسته به نوع آن، ممکن است شکل بینی یا عملکرد آن را کاملاً و یا تاحدودی بهبود بخشد.

انجام عمل جراحی ترمیمی بینی ثانویه نباید بر اساس یک تصمیم آنی باشد، بلکه باید با دقت و فکر قبلی باشد.

به همین دلیل است که واقع بینی، آگاه و صادق بودن در مورد آنچه که واقعاً شما را در مورد نتایج عمل بینی خود آزار می‌دهد، از اهمیت زیادی برخوردار است.

در جلسه مشاوره جراحی بینی ثانویه، چه اقداماتی انجام می‌شود؟

در جلسه مشاوره اولیه، دکتر پرویزیان یک معاینه و ارزیابی گسترده داخلی و خارجی برای شما انجام می‌دهد.

همچنین یک تلسکوپ با کیفیت بالا را به داخل بینی شما وارد کرده و ساختارهای پشتیبان، تیغه بینی، شاخک‌های بینی (توربینت) و مناطق چسبندگی مجرای تنفسی را بررسی می‌کند.

این کار همچنین برای بررسی وجود غضروف اهدا کننده، که معمولاً در جراحی بینی ثانویه مورد نیاز است، اهمیت دارد.

در اغلب موارد، تیغه بینی (دیوار حائل میان سمت راست و چپ بینی) ممکن است از بین رفته و منبع خوبی برای پیوند غضروف نباشد.

بنابراین، پزشک جراح بینی برای عمل جراحی ترمیمی بینی ثانویه باید منابع دیگری (مانند گوش و یا یک پروتز مصنوعی) را برای پیوند غضروف بینی جستجو کند.

بررسی‌های خارجی باید در مناطق ناهنجاری، ضخیم‌شدگی پوست، عدم تقارن، مناطق تخریب یا کمبود غضروف، پشتیبان نوک، افتادگی نوک بینی، بازگشت برجستگی بینی، زاویه نوک بینی، افتادگی وسط و پایین بینی (کولوملا)، تنگ شدن کافی در منطقه استخوانی بینی، سوراخ‌های بینی و عدم تقارن سوراخهای بینی انجام شود.

در طول مشاوره، تصاویری از بینی بیمار گرفته شده و تصویربرداری کامپیوتری و همچنین سی تی اسکن بینی نیز ممکن است انجام ‌شود.

 

جراحی بینی ثانویه چه مدت طول می‌کشد؟

این عمل به طور معمول، 2 و نیم الی 3 ساعت طول می‌کشد، اما ممکن است بسته به میزان دفورمیتی و میزان کار مورد نیاز برای به دست آوردن بافت اهدایی، به زمان بیشتری نیاز باشد. اما اصولاً نباید بیشتر از 4 ساعت طول بکشد.

عمل جراحی ترمیمی بینی ثانویه

زیرا تورم در بینی تا جایی اختلال ایجاد خواهد کرد که که جراح بینی نمی‌تواند جنبه‌های ظریف جراحی بینی را به خوبی برآورده سازد.

همچنین این عمل هر چه بیشتر طول بکشد، پوست بینی بیشتر کشیده شده و برای مدت زمان بسیار طولانی، مقداری تورم ممکن است در محل باقی بماند که بعداً با بافت اسکار جایگزین خواهد شد.

بنابراین، دکتر پرویزیان یک عمل بسیار طولانی مدت مانند 6/7 ساعت را ضروری نمی‌داند.

به عقیده دکتر پرویزیان اگر در جراحی زیبایی بینی، قبل از رفتن بیمار به اتاق عمل، برنامه‌ریزی زمان، به درستی انجام شود، مدت زمان بین عمل کاهش می‌یابد.

نحوه آمادگی بیمار برای جراحی بینی ثانویه چگونه است؟

دکتر پرویزیان برای بیمار خود از یک کیت بینی حاوی داروی تسریع فرایند درمان استفاده می‌کند. همچنین تست خون از بیمار گرفته و اخذ یک مجوز پزشکی قبل از عمل جراحی را توصیه می‌کند.

دکتر پرویزیان دستورالعمل‌های خاص بعد از عمل را به بیماران توصیه می‌کند که باید به دقت دنبال شود.

بیماران نباید داروهایی که احتمال کبودی یا خونریزی را افزایش می‌دهند، مانند آسپرین، موترین، ناپروکسن (Aleve) و غیره، همچنین مکمل‌های گیاهی مانند روغن ماهی و ویتامین E را مصرف کنند.

بیماران باید قبل و بعد از عمل جراحی بینی ، مصرف سیگار را متوقف کنند، زیرا سیگار کشیدن می‌تواند موجب عفونت‌ و تشکیل بافت اسکار و تورم گردد.

فرآیند بهبود پس از جراحی رینوپلاستی ثانویه چه مدت طول می‌کشد؟

به طور معمول، 1 هفته طول می‌کشد که بینی بیمار ظاهر قابل قبولی بیابد و بیشتر بیماران بعد از 1 هفته به کار یا فعالیت‌های عادی روزانه خود باز می‌گردند. 1

ماه طول می‌کشد که بیمار به ورزش باز گردد. به طور متوسط 1 سال زمان برای رسیدن به نتیجه نهایی لازم است.

دکتر پرویزیان می‌گوید که تغییر و تحول بینی شما بعد از 1 سال همچنان ادامه داشته و اصلاح بیشتری رخ خواهد داد، به خصوص پس از عمل جراحی ترمیمی بینی ثانویه که تورم آن ممکن است بیش از 1 سال باقی بماند.

از بین رفتن تورم بینی در بیماران دارای پوست ضخیم‌تر، بیش از یک سال طول خواهد کشید و ممکن است تزریق استروئید برای کمک به کاهش تشکیل بافت اسکار مورد نیاز باشد.

تزریق استروئید در بینی هیچ عوارض جانبی سیستمیک به همراه ندارد، زیرا این تزریق با دوز بسیار پایین و فقط در بافت اسکار (و نه در جریان خون) انجام می‌شود.

 

مطالب مرتبط